17 sep. Kids@Weld. OOO (3–6 år) / Elisabete Finger & BARCO

17 september kl 11.00

Weld
Norrtullsgatan 7

Boka: book.weld.se


En osannolik grupp av olika människor och saker anländer till ett tomt rum: tre dansare, en gigantisk plastkokong, en oändlig hårslinga, tre metallägg och en fjäder från en imaginär rosa anka. De är i kontakt med varandra, överraskar, korsar, genomkorsar och förvandlar varandra.

En lekfull arena och en energisk lek där samma material förvandlas till olika konstellationer, former, icke-former, landskap och bilder och spränger möjligheter.

En spännande plats där allt vibrerar, där människor och saker har ett mer horisontellt och genomträngligt förhållande till varandra i en mångfaldsövning, vilket öppnar upp för en sensibilitet som är ekologisk, kritisk och kreativ.

En lekplats där olika och specifika kroppar bygger upp ett mångsidigt spel om vad de är, vad de kan göra och hur de kan förvandlas och bli.

 


Av: Elisabete Finger (BR/DE)

Konstnärligt stöd och råd från Dinis Machado (SE/PT).

Dansad av: Dinis Machado (SE/PT), Jorge Gonçalves(PT/DE) och Mandi Tiukkanen (SE/FI)
Samproducerad/distribuerad av Elisabete Finger (Sydamerika) och BARCO/Dinis Machado (Europa).

OOO är Elisabete Fingers tredje verk som riktar sig till en ung publik, tillsammans med BURACO (samproduktion PACT Zollverein | Uferstudios Berlin | Festival Panorama) och COREOCOLAGEM (performance/installation skapad i samarbete med bildkonstnären Manuela Eichner).

Weld stöds av Stockholms stad, Statens kulturråd och Region Stockholm