26 sep. I parken. Weld c/o Tantolunden

Lördagen den 26 september, kl. 13.00
Samling vid paviljongen i Tantolunden

Medverkande: Sjunger & Tiger, Siriol Joyner, Ulrika Berg, Louise Dahl och Hana Lee Erdman med Anna Lindal och Marcus Doverud.

Weld bjuder in till I parken, en eftermiddag av dans, performance och musik utomhus. Kom oberoende av väder, men klä dig med omtanke – vi ställer inte in vid regn!

Sjunger & Tiger är ett performance-kollektiv som sedan 2001 har skapat egensinniga performance-verk för olika miljöer och offentliga platser. Iförda lysande röda kappor intar de platsen med ett gemensamt nynnande flöde av rörelse, ljud och toner. Sjunger & Tiger består av Anne Külper, Signe Landin, Kerstin Ljunglöf och Monica Lundgren.

Siriol Joyner är en konstnär som jobbar inom området dans och koreografi. Hon är besatt av språkets förhållande till dans och rörelse och de materiella och politiska konsekvenserna av sambandet mellan dessa. Joyner kommer ursprungligen från Aberystwyth, Wales och är för närvarande baserad i Stockholm. I parken delar Siriol en konsthändelse som hon fått i uppdrag att skapa för just denna situation.

Ulrika Berg, Louise Dahl och Hana Lee Erdman är dansare och koreografer som tillsammans skapade Who´s Afraid som visades på Weld i mars i år. Who´s Afraid är en serie danser som inrymmer och framkallar effekter av färger som emotionellt, spirituellt och fysiskt material. Ett utdrag från föreställningen visas i parken. Musik: Anna Lindal och Marcus Doverud