28 April. Open Corners Stage Lab

Hösten 2023 initierade Weld tillsammans med en grupp nyexaminerade dansare från SKH-projektet The In-Between Talks för att dela med sig av tankar, känslor och dans i övergångsskedet mellan skola och yrkesliv i form av en serie intervjuer man kunde prenumerera på. I samband med projektet skedde också Open Corners Stage Lab, en kväll av dans och koreografi från samma grupp elever.

Nu är de sex vännerna, kollegorna och tidigare klasskamraterna tillbaks på Weld. Tio månader efter sin examen samlas de för att genom dansen dela med sig av det som har stannat kvar och det som har uppstått efter att de avslutat sin utbildning.


28 april kl 18.00

Betala vad du vill

Weld
Norrtullsgatan 7

Boka: book.weld.se


Vi träffades i studion för att dela med oss av våra drömmar, behov och erfarenheter. Den här gången utgick vi från den gemensamma önskan att göra tillsammans: samlas och röra oss tillsammans, dansa i takt tillsammans, svettas och leka tillsammans, insistera på att öva tillsammans, experimentera och skapa tillsammans, gå vilse och bli funna tillsammans.

Öva, misslyckas och forska i att sätta samman rörelser i rummet. När en ny orientering äger rum existerar de tidigare orienteringarna och deras effekter parallellt i rummet, ekar, speglar, multiplicerar, ger resonans i rummet och relaterar till den större ekologin av rörelser.

Utifrån dessa handlingar och möten skulle vi vilja dela med oss av vad vi har arbetat med den senaste tiden.

Varmt välkomna


Arbetsgrupp: Philippa Felländer-Tsai, Mira Jochimsen, Joanna Kerkelä, Laura Linna, Kacper Migas och Roula Samiotaki.

Producerad med stöd av Weld.

Weld stöds av Stockholms stad, Statens kulturråd och Region Stockholm