ofas, 25-26 mars

ofas
25+26 mars kl 19.00 
 

Koreografen  Sebastian Lingserius går vidare med sitt residens på Weld som inleddes med verket tredje fasen som visades i höstas. Tillsammans med kollegorna Love Källman och Allison Ahl undersöks olika rörelsepraktiker med sikte på att hamna i ofas. Genom en föreställning som handlar om dans, når arbetet här sin upplösning.

 

Sebastian Lingserius är utbildad vid Kgl. Svenska Balettskolan och har därefter frilansat både som dansare och koreograf. Det första verket gjorde han 2005 vilket resulterade i beställningsverk och egna produktioner i Sthlm. Mellan 2008-2010  studerade han på masterutbildningen i koreografi vid Danshögskolan.

Allison Ahl är dansare utbilldad på Kgl. Svenska Balettskolan. Hon har frilansat och arbetat med svenska och internationella koreografer. Under 2009 var hon anställd på Skånes dansteater och är nu tillbaka i Stockholm.

Love Källman är dansare utbilldad på Kgl. Svenska Balettskolan. Han har frilansat och arbetat med flertalet svenska koreografer. Till våren är Love aktuell i Malin Elgans Trästycket. 

Weld, Norrtullsgatan 7, t-bana Odenplan, info@weld.se