1-3 sep. Anna Pehrsson (SE): In [Brackets]In [Brackets] 
ett solo av och med Anna PehrssonGenom en praktik av bindande, virkande, tvinnande och vävande skapar In [Brackets] en kompost av relationer. Anna Pehrsson omprövar i samarbete med Thomas Zamolo och Siegmar Zacharias genren “solodans” för att via intimitet, intensitet och exponering skissa fram nya förutsättningar för samexistens där människan och subjektet inte längre är center.Dans och koreografi: Anna Pehrsson

Ljus: Thomas Zamolo

Konstnärlig rådgivare: Siegmar Zacharias
Foto: Thomas Zamolo


Genomfört med stöd av Konstnärsnämnden, Uniarts, ccap / c.off och samproducerat av Weld.
————————-
ANNA PEHRSSON
är fd dansare i Cullbergbaletten, och har bla arbetat med koreografer som Edouard Lock, Benoît Lachambre, Jefta van Dinther, Eszter Salamon, Cristian Duarte, Deborah Hay, Stina Nyberg, och Alexandra Waierstall. 2013 erhöll Anna en MFA i Koreografi från DOCH. Hennes senaste egna verk Cut In/Fold Out hade premiär på Weld 2016. Hon är konstnärlig rådgivare åt MARC Residency Center i Kivik, Skåne och var 2015 examinator vid DOCHs MA i Didaktik. Hon förekommer som mentor och konstnärlig rådgivare i olika sammanhang, bland annat för koreografen Sindri Runudde. Hon har undervisat vid Balettakademien, DOCH MA i Koreografi, Dansalliansen, Bronnbacher Stipendium, samt vid Hong Kong Academy for Performing Arts genom IKARUS.

THOMAS ZAMOLO (FR/ SE)
har en bakgrund som dansare i kompanier som Göteborgs Operan, Pretty Ugly Dance Company och Cullbergbaletten och har arbetatsom repetitör för bland andra Win Wandekeybus, Jefta Van Dinther och Tilman O’Donnell. Han har som ljussättare återkommande arbetat med bland annat Tilman O’Donnell och Frédéric Gies. Thomas arbetar även med fotografi.
 
SIEGMAR ZACHARIAS (DE)
är teoretiker, dramaturg, mentor och utvecklar även egna föreställningar i samarbete med SXS Enterprise vilka bland annat visats på MDT i Stockholm. Hon är en återkommande lektor vid DOCH och Folkwang Universitet Essen.